U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Verenigingen » Platform verenigingen » Toernooien » Eastercup Berlin-Moabit in 2018 van 29 maart t/m 2 april

Terug naar overzicht

Eastercup Berlin-Moabit in 2018 van 29 maart t/m 2 april

23 oktober 2017 09:45:00

De jaarlijkse Eastercup in Berlin is inmiddels en begrip. Ook in 2018 staat het grote internationale toernooi weer op het programma in Berlijn-Moabit, in het centrum van deze geweldige Duitse stad. Van 29 maart tot 2 april nemen de deelnemende teams in de verschillende leeftijdsklassen het weer tegen elkaar op voor de prijzen. 

In 2017 deden er liefst 114 teams mee in vijftien leeftijdscategorieën, afkomstig uit 34 verschillende landen. Het organisatieteam bestond uit vijfenzeventig personen. Doel van de Eastercup Berlin-Mabit is het grootste toernooi van Duitsland te worden. Ook de scheidsrechters komen uit allerlei landen in Europa. Aanvullend is er ook plek voor rolstoelteams, 3x3 en mixed teams.

Nederland zette in 2017 een nieuw record met vijftien deelnemende teams, afkomstig van een zevental verenigingen. Ook dit jaar is er weer plek voor teams uit Nederland om mee te doen. In de categorie U13/U14 heeft de Eastercup zelfs de steun van de internationale basketbalbond FIBA.

Kijk voor meer info op:

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF