U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Verenigingen » Platform verenigingen » Toernooien » March Madness bij veertigste editie scholentoernooi in Landsmeer

Terug naar overzicht

March Madness bij veertigste editie scholentoernooi in Landsmeer

6 maart 2019 20:51:00

In de week van maandag 11 t/m vrijdag 15 maart beleeft Landsmeer z'n eigen March Madness. Want dan organiseert basketbalvereniging Landslake Lions voor de veertigste keer een groot basketbaltoernooi voor de bassischolen in Landsmeer. Door dit toernooi maken in die week zo’n 250 kinderen van diverse basisscholen kennis met basketball.

In de aanloop naar het toernooi geven trainers van Landslake Lions clinics aan de deelnemende scholen tijdens de lessen lichamelijke opvoeding. Op vrijdag 15 maart worden de finales op het center court van het Indoorcentrum Landsmeer gespeeld voor volle tribunes, compleet met speaker en deejay.

De organisatie hoopt dat door dit scholentoernooi weer flink wat deelnemers enthousiast worden voor basketball en zich aanmelden bij de vereniging.

Klik hier voor het toernooiboekje. Of gebruik deze link om voor meer informatie naar de website van Landslake Lions te gaan.

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF