U bevindt zich hier: Verenigingen en Opleidingen » Verenigingen » Platform verenigingen » Vacatures trainers/coaches

Vacatures trainer/coaches

De NBB stelt deze pagina beschikbaar aan verenigingen die een trainer/coach zoeken en coaches die een vereniging zoeken.

Wanneer u van deze gelegenheid gebruik wil maken, stuur dan een e-mail naar Ronald van Dam (ronald.van.dam@basketball.nl), voorzien van de volgende gegevens:

  • Naam (vereniging of coach)
  • Woonplaats of vestigingsplaats
  • Een profielschets van de gevraagde vereniging of coach
  • Het betreffende team en het niveau
  • Trainingstijden en -dagen
  • Hoe kunnen belangstellenden met de vereniging of coach in contact komen

Vacatures blijven maximaal 3 maanden in deze rubriek staan.

Punch zoekt trainer/coach voor eerste mannenteam

De Delftse Studenten Basketbal Vereniging Punch, een basketbalvereniging die al sinds 1952 de Technische Universiteit Delft vertegenwoordigt, zoekt een trainer/coach voor het eerste mannenteam van de club. De nieuwe trainer/coach verzorgt twee keer per week (op maandag- en donderdagavond) de training en coacht in het weekeinde de wedstrijd. Het eerste mannenteam speelt in de tweede divisie, maar heeft de ambitie om op een hoger niveau te gaan spelen. Neem voor meer informatie over de functie contact op met info@punch-basketball.nl. Ga voor de volledige vacature naar de website van Punch.

Yellow Sox zoekt trainer/coach voor MU20-team

Yellow Sox is een basketbalclub uit Bakel (Noord-Brabant). Wat begon als vriendenvereniging is uitgegroeid tot een vereniging met ruim 220 leden, met vooral jeugdteams. Yellow Sox werkt met een uitgebreide technische staf en beleid dat zich richt op het opleiden van de eigen jeugd.

Momenteel is de club op zoek naar een trainer/coach voor ons MU20-team, dat de afgelopen jaren een flinke groei in niveau heeft doorgemaakt en in het seizoen 2019/2020 uit zal komen in de 1e klasse Rayon Zuid. Dit team gaat zowel voor prestatie als voor plezier en zoekt een coach die de spelers helpt weer een niveau hoger te komen.

Als trainer/coach sta je in nauw contact met de Technische Commissie en de coach van het Heren 1 team, dit om het niveau en doorstroming van de jongens te bevorderen. Ben je geïnteresseerd in het coachen/trainen van dit team of wil je een keer een training geven of bijwonen, dan kun je contact opnemen met de Technische Commissie via alex.yellowsox@gmail.com. Trainingen vinden plaats op maandag en donderdag in sporthal ’t Zand in Bakel.

Yellow Sox zoekt trainer/coach voor MU18-team

Yellow Sox zoekt ook een trainer/coach voor het MU18-team. Dat team bestaat uit een groep enthousiaste (beginnende) basketballers die dit jaar zullen uitkomen in de 4e klasse Rayon Zuid. Zij zijn op zoek naar een trainer/coach die hen zowel de fundamentals als het plezier in basketballen bij kan brengen. De trainingen vinden plaats op maandag en donderdag in sporthal ’t Zand in Bakel.

Ben je geïnteresseerd in het coachen/trainen van dit team of wil je een keer een training geven of bijwonen, dan kun je contact opnemen met de Technische Commissie via alex.yellowsox@gmail.com.

Tantalus zoekt coach Tantalus Dames 1

Tantalus is de studenten basketball vereniging van Eindhoven. Aankomend jaar hebben wij 5 herenteams en 2 damesteams. Het overgrote deel van onze vereniging is student, wat een bijzondere sfeer in de vereniging geeft ten opzichte van gewone verenigingen.

De huidige coach van Dames 1 zal na dit seizoen stoppen. Voor seizoen 19-20 heeft Tantalus dus een nieuwe hoofdcoach voor Dames 1 nodig. Dames 1 is een gezellig team met gemotiveerde dames die voor zowel plezier als prestatie streven. Afgelopen jaar speelde Dames 1 in de 2e divisie, dit jaar zullen ze opnieuw in de 2e divisie uitkomen.

Wij zijn op zoek naar een coach die graag wil bijdragen aan de ontwikkeling van Tantalus. Als hoofdcoach van Dames 1 werk je ook nauw samen met de hoofdcoach van Dames 2, om zo de doorstroom tussen beide teams te bevorderen. Hiermee kunnen al onze leden hun balans tussen plezier en prestatie vinden.

Trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag in de avond, thuiswedstrijden worden vrijdagavond gespeeld. Allen vinden ze plaats in het studentensportcentrum in Eindhoven.

Voor meer informatie en vragen kun je gerust een mail sturen naar tantalusbasketball@gmail.com

Tantalus zoek coach Tantalus heren 5

Tantalus is de studenten basketball vereniging van Eindhoven. Aankomend jaar hebben wij 5 herenteams en 2 damesteams. Het overgrote deel van onze vereniging is student, wat een bijzondere sfeer in de vereniging geeft ten opzichte van gewone verenigingen.

Volgend jaar zal Tantalus een 5e herenteam in de 4e klasse inschrijven. Dit is om het groeiende aantal studenten dat interesse heeft in basketbal te kunnen accepteren. Heren 5 zal aankomend jaar voornamelijk uit nieuwe (beginnende) leden bestaan, die via de try-outs in september bij de club komen. Bij heren 5 zal ontwikkeling, plezier en samenhorigheid centraal staan.

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde coach die de spelers van Heren 5 wil helpen met zowel hun ontwikkeling in het basketbal, als hun plezier in het spel. Op deze manier kunnen veel beginnende spelers hun gevoel voor het spel ontwikkelen en eventueel ook doorstromen naar de andere herenteams.

Trainingen van Heren 5 vinden plaats op woensdag en donderdag in de avond. Dit kan nog veranderen, dat is afhankelijk van de ruimte in het Studenten sportcentrum. Thuiswedstrijden vinden plaats op vrijdagavond.

Voor meer informatie en vragen kun je gerust een mail sturen naar tantalusbasketball@gmail.com

 

Blauw-Wit Basketbal Roosendaal zoekt coaches/trainers voor
2e Divisie Heren1 en diverse andere teams.

Blauw-Wit Basketbal in Roosendaal bestaat ruim 45 jaar. Ook bij Blauw-Wit gaan competitie, sportiviteit en vriendschap hand in hand. Wij spelen met een groot aantal jeugdteams en enkele seniorenteams in de diverse regionale competitieniveau's en al geruime tijd ook landelijke 2e en 1e divisie. We bieden onze spelers een plek waarbij een ieder de kans krijgt zich te ontplooien volgens zijn/haar talent, ambitie en mogelijkheden. Daarbij horen gekwalificeerde trainers/coaches die zich daarvoor willen inzetten. Binnen Blauw-Wit hebben we een kleine groep enthousiaste trainers/coaches en werken we ook aan structurele ontwikkeling daarvan. Door groei in teams en vertrek van enkele stafleden is er dringende behoefte aan versterking van buiten de eigen club.

Wij zijn op zoek naar ervaren coaches/trainers voor onze selectieteams en onze breedtesport teams. 

Met name voor het Heren1 team dat, na twee leerzame seizoenen in de 1e divisie, komend seizoen graag weer in de landelijke 2e divisie wil uitkomen, zoeken we wegens vertrek van de huidige trainer/coach een ervaren trainer/coach met minimaal BT3.

Ook voor de jeugdteams zoeken we versterking van trainers/coaching kader. 

Heb je interesse? Stuur een email met je gegevens naar technischezaken@blauw-wit.com. Wil je meer informatie over je mogelijkheden of heb je vragen? Stuur dan ook een email naar technischezaken@blauw-wit.com

Venlo Sport Crusaders zoekt een trainer/coach 

Het damesteam van Venlo Sport Crusaders (www.venlosportcrusaders.nl) bestaat uit een mix van snelle jonge speelsters en ervaren oudere speelsters (20-50 jaar). Recreanten en wedstrijdspelers trainen twee keer per week (dinsdag van 19.30-21.00 en vrijdag van 21.00-22.30) samen (max. 15 speelsters) in Sporthal Egerbos (Venlo-Blerick). We zijn een fanatiek en competitief ingesteld team en uiteraard is er ook ruimte voor plezier. In de weekeinden (zaterdags of zondags, soms vrijdags) spelen we wedstrijden. Het team komt ook komend seizoen uit in de tweede klasse (dit seizoen top 3). We zijn op zoek naar een trainer/coach die met ons een sportief seizoen aan wil gaan. Het damesteam regelt zelf alle randzaken, maar het zou super zijn als we een trainer/coach hebben op het veld die ons komend seizoen (2019/2020) een stap verder brengt. Iets voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@venlosportcrusaders.nl of bel met onze voorzitter Randolph Keyner via 06-21205946.

Oproep trainer / coach Pigeons On Wheels 

Pigeons on Wheels (POW) is een enthousiast rolstoelbasketbalteam uit Duiven, dat op zoek is naar een trainer/coach. Het team is twee jaar geleden opgestart en maakt onderdeel uit van Basketbalvereniging Pigeons. Het team bestaat inmiddels uit zo'n kleine 20 spelers. Hierbij zitten zowel spelende als niet spelende leden.

Op dit moment speelt POW in de C competitie, echter heeft het team ambitie om door te stromen naar de B competitie. POW traint elke woensdag- en vrijdagavond van 19:30 tot 21:00 uur in Sporthal Triominos in Duiven.

Pigeons zoekt voor het rolstoelbasketbalteam een basketbaltrainer. Evaring met rolstoelbasketbal is geen vereiste. Er is namenlijk vanuit het team voldoende ondersteuning en kennis beschikbaar.

Pigeons kan op dit moment nog geen vergoeding bieden, maar wat je wel krijgt is een super leuke en uitdagende klus voor het rolstoelbasketbalteam van Duiven!

Indien je geïnteresseerd of je hebt vragen over deze oproep, stuur dan een email naar Isabelle Haring Isabelleharing@gmail.com

Voor meer informatie over basketbalvereniging Pigeons kijk op www.depigeons.nl

 

SV Christofoor op zoek naar trainer/coach Heren 1

SV Christofoor is op zoek naar nieuwe trainer/coach voor onze Heren 1. We zijn een kleine vereniging (75 spelende leden) uit Zwanenburg en onze Heren Senioren spelen op dit moment in de afdeling, 4e klasse. Met de komst van (oud) jeugdspelers, hebben wij de ambitie om van ons Heren team een echt vlaggenschip te maken. Wij trainen momenteel in gymzaal De Kinheim in Zwanenburg en spelen totdat de nieuwe zaal klaar is, in de Sporthoeven in Badhoevedorp. Onze thuiswedstrijden spelen wij om 20.15 uur.

Met ingang van januari 2020 krijgen wij een nieuwe sporthal, in Zwanenburg en kunnen wij bouwen aan onze eigen thuishaven. Wij trainen op dinsdag en donderdagavond en zoeken een enthousiaste trainer/coach. Heb je interesse om dit team naar een hoger niveau te tillen? Mail dan even naar basketbal@svchristofoor.nl

Voor de juiste trainer/coach is er een passende "vrijwilligers" vergoeding.

De Groene Uilen-Moestasj zoekt trainer/coach voor
heren tweede divisie

De Groene Uilen heren 2 is een ambitieus studententeam, wat al jaren een rol speelt in de heren tweede divisie. Voor dit team zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer/coach. De selectie van heren 2 2018/2019 bestaat uit een groep talentloze jonge spelers uit Nederland en omstreken. Typisch voor een studententeam is dat er veel doorstroom is qua spelers waardoor er elk seizoen wel een paar nieuwe talenten opduiken. Dit team heeft een trainer/coach nodig die een hecht team kan smeden en alles uit de heren kan halen. Het team traint aankomend seizoen tweemaal in de week.

Ben jij een trainer/coach die de begeleiding van dit team graag op zich wil nemen, neem dan vrijblijvend contact op met het bestuur van De Groene Uilen-Moestasj. Dit kan je doen via het volgende e-mailadres: bestuur@groeneuilenmoestasj.nl of 06-28166880 (Julian de Rover).

 

DOS Dwingelo zoekt basketbaltrainer(s)

Wij vragen:
- affiniteit met de doelgroepen (6 t/m 18 jaar)
- enige ervaring in training-/lesgeven
- trainingen kan voorbereiden

Beschikbaarheid:
- maandagavond van 18.30-20.30 uur

Wat bieden wij:
- een leuke baan op vrijwillige basis bij een gezellige en fanatieke vereniging in een nieuwe sporthal met veel mogelijkheden in Diever

Jouw reactie graag z.s.m. sturen naar: dosdwingeloodiever@hotmail.com

Rotterdam Basketbal zoekt coaches/trainers voor
diverse teams.

Rotterdam Basketbal bestaat 65 jaar. Een club waar competitie, sportiviteit en vriendschap hand in hand gaan. Wij spelen met alle leeftijdscategorieën op de diverse competitieniveau's. Van zesde klasse
afdeling tot aan de eredivisie. Daarnaast hebben we ook een dameslijn van teams V14, V16 en V22. Onze jeugdteams zijn nog steeds groeiende. Maar ook voor de spelers >18 jaar willen we een competitieteam met staff bieden. We bieden onze spelers een plek waarbij een ieder de kans krijgt zich te ontplooien volgens zijn/haar talent, ambitie en mogelijkheden. Daarbij horen coaches/trainers die zich daarvoor willen inzetten.

Wij zijn op zoek naar coaches/trainers voor onze selectieteams en onze breedtesport teams. Ben jij geïnteresseerd om met onze spelers aan de slag te gaan? Jouw kennis en expertise over te brengen op onze spelers? In overleg kunnen we bespreken welk team en welk niveau het beste bij jou past. Breedtesportteams trainen 2x per week met hun teamcoach. Selectieteams trainen 3x per week met hun teamcoach.

Heb je interesse? Stuur een email met je gegevens naar tc@rotterdambasketbal.nl. Wil je meer informatie over je mogelijkheden of heb je vragen? Stuur dan ook een email naar tc@rotterdambasketbal.nl

Engelstalige trainer zoekt vereniging omg. Amersfoort

Naam: Kollie Bonah Doe
Op zoek naar basketbalteam in de omgeving van Amersfoort om te coachen. Voorkeur voor U15 of ouder. 

Contact: kollie_bonah@hotmail.com

Ervaren trainer zoekt club

20-03-2019

Naam: Christopher Owen-Hunter
woonplaats: Amsterdam

Ervaring: 20 jaar ervaring als jeugdtrainer bij verschillende clubs. BVlely, Mosquitos, BV Amsterdam, Bc Apollo, Harlemlakers.  Waaronder 1 jaar assistencoach DTL bij harlemlakers U24.

Opzoek naar: Een jeugdteam op niveau leeftijd U14 of ouder met doorgroei mogenlijkheden, nog geen trainersdiploma maar wil die heel graag halen. Het liefst een club in amsterdam of makkelijk en snel bereikbaar met OV (ik heb geen rijbewijs).

Contactgegevens: 0615609538 of Brekkrys@hotmail.com

Evenementen kalender

Bekijk foto's

De NBB is lidorganisatie van:

FIBA IWBF NOC*NSF