!
LarsSissing-okt23
10 oktober 2023

Maandag 16 oktober Themabijeenkomst Nieuwe Bestuurders

Maandagavond 16 oktober organiseert de NBB de jaarlijks terugkerende bijeenkomst ‘Nieuwe Bestuurders’. Een thema-avond voor beginnende en/of jonge bestuurders.

Thema: 'Nieuwe Bestuurders'
Datum:
Maandagavond 16 oktober, 20.00 uur
Locatie: Online

Tijdens de bijeenkomst maakt de NBB graag kennis met nieuwe bestuurders in het verenigingsleven. De bond voorziet deelnemers van informatie en biedt de mogelijkheid kennis te maken en ervaringen uit te wisselen met andere nieuwe bestuurders.

De Nederlandse Basketball Bond praat deelnemers bij over hoe de NBB werkt en wat de NBB voor jou en jouw vereniging kan betekenen.

Speciaal voor deze themabijeenkomst vroeg de bond Lars Sissing (foto), een interessante gastspreker, om zijn visie en ervaringen te delen. Lars is een gedreven basketball liefhebber. Hij basketbalt nog steeds zelf, coacht (BT3) en is NBB scheidsrechter (BS4). Momenteel is Lars voorzitter van zowel BV Squirrels als ad interim voorzitter bij Lokomotief. Vanuit zijn professie als bedrijfskundige heeft hij veel ervaring met het organiseren van verenigingen.

Ga in gesprek met Lars over welke uitdagingen je als (beginnend) bestuurder ervaart. Je ontvangt tips waarmee je aan de slag kunt binnen het bestuur van jouw vereniging.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor deze online bijeenkomst 'Nieuwe Bestuurders'!

Aanmelden kan via deze link. Later ontvang je de toegang voor de online meeting.

Gerelateerde artikelen