!
Basketball Algemeen.jpg

Selectietrainingen

Aanbod

Selectietrainingen

Deze pagina wordt beschikbaar gesteld aan verenigingen die voor een (selectie)team op zoek zijn naar nieuwe spelers en speelsters.

Wil je een oproep plaatsen, stuur dan een e-mail naar Ronald van Dam (ronald.van.dam@basketball.nl), voorzien van de volgende gegevens:

  • Naam (vereniging)
  • Woonplaats of vestigingsplaats
  • Het betreffende team en het niveau
  • Trainingstijden en -dagen
  • Hoe kunnen belangstellenden met de vereniging of coach in contact komen

Oproepen blijven maximaal drie maanden staan.

Vido uit Veldhoven zoekt speelsters voor Dames 1

Vido uit Veldhoven is op zoek naar fanatieke vrouwen die in de tweede divisie willen spelen. Het team traint op dinsdag- en donderdagavond. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via social media, een mail sturen naar secretarisbcvido@gmail.com. Appen of bellen met 06-39180941 gaat het snelst

Selectietrainingen bij Lokomotief in Rijswijk

Wil jij zo goed mogelijk worden? Wil jij landelijk spelen? Dan is Lokomotief op zoek naar jou! Het seizoen is plotseling afgelopen, maar de voorbereidingen op komend seizoen zijn al in volle gang, De volgende Lokomotief-teams zullen volgend jaar landelijk spelen: MU12, MU14, VU14, MU16, VU16, VU18, MU18, H1 (Promotiedivisie), H2 (Eerste Divisie) en D1 (Promotiedivisie).

Momenteel wordt er al buiten getraind. Je bent van harte welkom om te laten zien wat je kan! Aanmelden kan door een e-mail te versturen naar TC@lokomotief-rijswijk.nl.
Vermeld in de mail je naam, geboortedatum, eerdere basketbalervaring, positie, lengte en een filmpje.

Studeren én op het hoogste niveau basketballen in Noord-Nederland

Wil jij basketballen op het hoogste niveau in het Noorden van Nederland? Ben jij een ambitieuze speelster en wil je landelijk spelen voor een club in het Noorden?

Martini Sparks, Groene Uilen-Moestasj én H.S.V. Basketball slaan de handen ineen en bieden jou het hoogste niveau in diverse leeftijdscategorieën. Door nauwe samenwerking tussen onze verenigingen, ervaren trainers én bestuur kunnen we voorzien in de juiste doorstroming naar een hoger niveau per leeftijdscategorie.

Wij spelen in de volgende landelijke divisies

  • Martini Sparks: Women's Basketball League
  • Groene Uilen-Moestasj: Promotiedivisie
  • HSVB Vrouwen U20: Eredivisie
  • HSVB Vrouwen U18: Tweede divisie

Alternatieve selectie voor seizoen 2020/2021

Door de coronacrisis is het niet mogelijk om selectietrainingen te organiseren. Wij willen speelsters de mogelijkheid bieden om zich te laten zien aan onze coaching staff. Je kunt daarom nu een mail met cv en/of video naar ons opsturen (maximaal twee minuten). Stel jezelf daarin voor en laat zien wat je skills zijn. Geef ook duidelijk aan welk niveau je ambieert. Je mag het filmpje versturen via WeTransfer of Youtube naar emailadres: topbasketballgroningen@gmail.com.

Per mail willen we graag sowieso de volgende gegevens van je ontvangen: voor- en achternaam, adres en woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, huidige en gewenste positie, lengte en gewicht, huidige vereniging en team.

Ga je in het Noorden studeren? Geef dan ook je toekomstige n.a.w. gegevens door.