!
2019_Orange Lions_VU16_EK_volkslied
14 april 2021

Nog plek voor U15 Talentdag Orange Lions Academy op zondag 25 april

Door Ronald van Dam

Voor talentvolle basketbalsters geboren in 2006 organiseert de Orange Lions Academy (OLA) in de maand april een aantal U15 Talentdagen. Ze krijgen dan de kans om aan de staf van de Academy te laten zien wat ze in huis hebben. Er is op zondag 11 april al een dag geweest, de tweede op zondag 18 april a.s. zit al vol, maar voor zondag 25 april is nog plek voor een aantal speelsters. Waar normaal gesproken met vijftig basketbalsters op één dag wordt gewerkt, is dat aantal vanwege de coronamaatregelen nu maar maximaal vijftien, vandaar de spreiding over meerdere dagen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Talentcoach Molly McDowell van de Orange Lions Academy. Dat kan door voor zondag 18 april a.s. een email te sturen naar molly.mcdowell@basketball.nl.

Let op: aanmelden betekent niet dat je automatisch een uitnodiging krijgt. De Orange Lions Academy neemt na aanmelding contact op met de vereniging om de betreffende speelster in kaart te brengen. Het gaat alleen om speelsters die in het jaar 2006 zijn geboren.

Vanzelfsprekend worden tijdens deze U15 Talentdagen alle coronamaatregelen in acht genomen, inclusief testen. Familie en vrienden zijn om die reden dit keer helaas niet welkom om te komen kijken. Ouders wordt gevraagd hun dochters bij de Sporthallen Zuid af te zetten en weer op te halen.

Ook bij de Orange Lions Academy aan de mannenkant worden in april U15 Talentdagen gehouden in Amsterdam, maar daarvoor zijn de spelers direct via de verenigingen uitgenodigd.

Gerelateerde artikelen