!
14112020 HUN NED Coachbord.jpg
25 februari 2021

Tweede ronde E-clinics op 28 februari met Paul Lammers en Arik Shivek

Door Ronald van Dam

De twee volgende sessies van de serie E-clinics voor ambitieuze trainers en coaches staan komende zondag 28 februari op het programma. Dit keer Paul Lammers en Arik Shivek zijn de sprekers. De opnames van de vorige sessies zijn te vinden op het Youtube-kanaal van Basketball Nederland.

Arik Shivek, hoofdcoach van de Orange Lions Academy aan de mannenkant, zal zich buigen over de 'Fastbreak & up tempo game', waarbij hij vanuit de visie van de Academy de deelnemers zal laten zien hoe er zo gespeeld kan worden, en hoe dat een rol kan spelen bij talentontwikkeling.

Als gastspreker is dit keer Paul Lammers uitgenodigd. Lammers is werkzaam als fysieke trainer bij Topsport Amsterdam en is onderdeel van TeamNL. Hij begeleidt de talenten (vrouwen en mannen) van de Orange Lions Academy en de vrouwen van nationale 3x3 selectie. Vanuit Team NL levert hij ook een bijdrage aan het fysieke traject van TurnZ, waar hij werkt met turnsters van Jong Oranje en de olympische turnploeg.

Paul Lammers.jpg

Naast zijn werk voor TeamNL begeleidt hij ook individuele High Performance-atleten en is hij docent Sportkunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Tevens is Lammers program director en co-owner van Dutch HDA (Human Development Academy), waar hij o.a. de cursus sportperformance trainer geeft.

De link voor de beide sessies zal vrijdagavond 26 februari per email naar de deelnemers worden verzonden. Aanmelden kan nog, maar doe het wel snel.

Paul Lammers geeft zijn clinic in het Nederlands, Arik Shivek in het Engels De sessies worden opgenomen ten behoeve van toekomstige opleidingen.

Gerelateerde artikelen