!
itemlost (2).png
10 januari 2020

Itemlost nieuwe partner Orange Lions 3x3 mannen

Door Luuk von Burg

De Orange Lions mannen en Itemlost bundelen de krachten en gaan een partnership aan richting Tokio 2020 met de ambitie de samenwerking ook daarna door te zetten. Itemlost is een jong en innovatief bedrijf dat op een moderne manier op de meest efficiënte wijze kwijtgeraakte spullen terugbrengt bij de rechtmatige eigenaar.

Deze week ondertekenden de Nederlandse Basketball Bond en Itemlost het contract in Nieuwegein. Vanaf heden staat Itemlost.com op de achterkant van het shirt van de Orange Lions 3x3 mannen. Algemeen directeur van de NBB Simone Volmer-van den Biggelaar kijkt enorm uit naar de samenwerking. “2020 is een bijzonder jaar voor het basketball in Nederland, we kunnen ons voor het eerst in de historie plaatsen voor de Olympische Spelen", zegt Volmer-Van den Biggelaar hoopvol "Het is fantastisch dat hier diverse partners een bijdrage aan willen leveren. We zijn erg blij met de steun van Itemlost, een bedrijf dat net als 3x3 basketball, jong en groeiend is."

Het jonge bedrijf heeft de ambitie ook na Tokio verbonden te blijven met de Orange Lions. "De aangegane samenwerking met het 3x3 Nederlands basketbalteam doen we vanuit het volste vertrouwen. Een moderne, innovatieve sport naast het moderne en innovatieve Itemlost. Een perfecte combinatie" volgens de founder van Itemlost, Gino de Vin.

Marco Gons, Partner Itemlost sluit zich daar graag bij aan. “Net als 3x3 basketball is Itemlost voortdurend in ontwikkeling en helemaal klaar voor een zeer succesvolle toekomst. Met deze samenwerking kijken wij uit naar een gezamenlijke groei in de komende periode. We kunnen niet wachten om in partnership te gaan knallen”

Voor meer info over Itemlost en hoe gevonden voorwerpen hiermee weer snel terug bij de eigenaar komen? Check www.itemlost.com

itemlost persbericht

Gerelateerde artikelen