!
Cover Rebound nummer 6.png
1 november 2022

Nieuwe Rebound met Julie Barennes en de olympische droom van Jeroen van der List

Het nieuwe nummer van het digitale basketbalmagazine Rebound is uit! In deze novembereditie legt Julie Barennes, coach van de Orange Lions, uit hoe ze gaat proberen met de Nederlandse vrouwen in het spoor van de Belgian Cats te komen. De Belgische basketbalsters zijn vooralsnog een stuk verder en bewezen met de vijfde plaats op het laatste WK in Australië tot de wereldtop te horen.

Verder in nummer 6: Jeroen van der List, center van Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Rotterdam, jaagt zijn olympische droom na en wil met de Nederlandse 3x3 ploeg naar de Spelen in Parijs. Een prachtige plek om een kroon op zijn loopbaan te zetten. Maxime De Zeeuw is al bijna zo ver, maar gaat zich nog twee jaar geven voor Limburg United na een lange tour door Europa. Anderen staan aan het begin van een mooie carrière, zoals de talentvolle Joppe Mennes en Niels Van Den Eynde, die naar Luik ging om meer te kunnen spelen.

Donar-forward Artjoms Butjankovs legt uit waarom hij niet in Rusland kon blijven en Jito Kok, na veel omzwervingen nu bij Heroes Den Bosch, weet wat hij nog wil in zijn loopbaan.

Henk Norel trapt de nieuwe rubriek 'Toen en Nu' af, waarin we een grootheid uit het verleden ook laten vertellen wat hij nu doet. Daarnaast houden wij u in 'Geknipt voor U' op de hoogte van wat u niet mag missen.

Dit alles en nog meer in Rebound Magazine 6.

Wil je niets missen van de ontwikkelingen van het topbasketball in Nederland en België, ga dan snel voor een abonnement naar www.reboundmagazine.nl.

Gerelateerde artikelen