!
Rebound Cover
26 oktober 2023

Rebound nu ook op papier; dit keer met o.a. Yannick Franke en preview BNXT League

In de eerste uitgave van het basketbalmagazine Rebound in het seizoen 2023/2024, vanaf nu niet alleen digitaal maar ook op papier verkrijgbaar, is er uiteraard veel aandacht voor de twintig ploegen die op weg zijn naar de nationale kampioenschappen in Nederland en België, en naar de derde BNXT-titel.

De redactie kijkt naar de stand van zaken bij alle teams met extra aandacht voor de meest in het oog springende teams: Heroes Den Bosch en Donar Groningen aan de ene kant; Filou Oostende en Telenet Antwerp aan de andere kant.

In Nederland heeft Bob van Oosterhout grote plannen met zijn Heroes en worden de turbulente maanden in Groningen op een rijtje gezet. Antwerpen wil met een vrijwel nieuw team eindelijk Oostende aflossen. Hoe gaat het bij de superkampioen zonder Dusan Djordjevic? Een stuk lager op de kaart van België is Serge Crevecoeur terug in Brussel, bij de club van zijn hart. Yannick Franke was even in Nederland en dus was de ‘wereldreiziger’ beschikbaar voor een gesprek.

Parijs zal het volgend jaar moeten stellen zonder Nederland en België. De mannenploegen overleefden de eerste schifting voor de Olympische Spelen in Istanbul niet.

Rebound verschijnt dus nu niet alleen meer digitaal, maar ook in een papieren versie en is met ingang van dit seizoen de officiële mediapartner van de BNXT League.

Rebound inhoudsopgave

Gerelateerde artikelen