!
Corver Rebound 8
17 februari 2023

Rebound 8: schijnwerpers op MVP's Chris-Ebou Ndow en Jonas Delalieux

In de achtste uitgave is het digitale basketbalmagazine Rebound Magazine hard op weg naar het einde van de eerste fase van de BNXT League, die aan de vooravond van de cross-border competitie staat. Dat betekent ook dat de MVP’s van het tweede BNXT seizoen in beeld komen. In dit nummer derhalve interviews met Chris-Ebou Ndow van Heroes Den Bosch en Jonas Delalieux van Limburg United.

Uiteraard meer verhalen over opvallende spelers in de ‘Domestic’ fase van de competitie. Met Trey Diggs, de topscorer van Feyenoord Basketball, Clay Mounce van Donar en Shaquille Doorson, de lange man van Aris Leeuwarden. Maar ook met Thibault Vanderhaegen van Leuven, de zeer talentvolle Thijs De Ridder van Antwerp Giants en Simon Bruysse, die topbasketball bij Filou Oostende prima blijkt te kunnen combineren met een zware studie.

Basketball en de nationale media, televisie en landelijke dagbladen zijn geen vrienden in Nederland. NBB- en BNXT-bestuurder Will Moerer heeft de verklaring.

De spelers van Den Helder Suns luisteren vooral naar rap, rap en nog eens rap, maar als coach Peter van Noord de muziek mag bepalen knalt Neil Young uit de speakers: Rockin’ in the free world.

Overzee kijken we hoe ver Quinten Post is, kort voor het einde van zijn loopbaan bij Boston College en duiken we in het verleden met Quentin Hall; niet zo zeer vanwege zijn vijf Nederlandse jaren, maar om hoe hij op de Bahama’s (zijn geboorteplek) een verwoestende orkaan overleefde.

Ga naar https://reboundmagazine.nl/ om je te abonneren.

Inhoud Rebound 8

Gerelateerde artikelen