!
HNBT 2019.jpg
16 februari 2023

HNBT zoekt financiële steun om met befaamd jeugdtoernooi door te gaan

De organisatie van het Holland Nordic Basketball Tournament in Groningen, beter bekend als het HNBT, is met spoed op zoek naar financiële middelen om dit befaamde internationale jeugdbasketbaltoernooi te kunnen blijven organiseren.

Het HNBT, waar elk jaar landenteams en jeugdteams van Europese topclubs aan meedoen en waar menig Europees talent zich aan de basketbalwereld heeft gepresenteerd, heeft te maken gekregen met het wegvallen van een aantal belangrijke subsidies.

De organisatie van het HNBT, dat in 2022 voor de 25ste maal werd gehouden, is nu genoodzaakt het benodigde bedrag om ook dit jaar weer het toernooi te kunnen organiseren, op een andere manier bij elkaar te krijgen. Want het HNBT mag niet verdwijnen! Achter de schermen wordt ontzettend hard gewerkt om op allerlei manieren aan het geld te komen, o.a. door middel van crowd funding, waarbij een beroep op de basketbalfan wordt gedaan om het HNBT Te steunen.

Dat kan via de link https://www.doneeractie.nl/hnbt/-73893

Zet bij je naam welk bedrag je wilt doneren. Als de organisatie van HNBT onverhoopt niet aan het benodigde bedrag komt, wordt je geld vanzelfsprekend teruggestort.

Houd de website en de socials van het HNBT de komende tijd in de gaten voor updates over de situatie.

Iedereen die op een andere manier het HNBT wil helpen, kan contact opnemen met Jeffrey Kraaijenhagen (jeffreykraaijenhagen@hotmail.com of 06-46165014).

Gerelateerde artikelen