!
HNBT drive
10 mei 2023

Holland Nordic Basketball Tournament gered! Kom van 27 t/m 29 mei naar Groningen

Het Holland Nordic Basketball Tournament is gered. Dankzij veel donaties van fans, extra sponsoren en andere giften kan dit toernooi van naam en faam door worden gezet. Van 27 t/m 29 mei is er weer internationaal jeugdbasketball van de bovenste plank te bewonderen in sporthal Vinkhuizen in Groningen. De organisatie wil iedereen bedanken die geholpen heeft het HNBT 2023 mogelijk te maken en gaat nu hard aan de slag om in korte tijd een mooie 26ste editie neer te zetten. 

Aan het HNBT doen elk jaar landenteams en jeugdteams van Europese topclubs aan mee. Menig Europees talent heeft zich in Groningen aan de basketbalwereld gepresenteerd.

De organisatie kreeg voor dit jaar te maken met het wegvallen van een aantal belangrijke subsidies. Om het HNBT voor te kunnen laten staan, werd een aantal acties op touw gezet om aan het benodigde geld te komen, o.a. door middel van crowd funding.

In een later stadium worden het volledige deelnemersveld en andere relevatie informatie over het toernooi bekend gemaakt. Tot die tijd kun je terecht op de website van het HNBT.

Gerelateerde artikelen