!
AV-NBB-nov23

Bijzondere Algemene Vergadering 2024

Algemene Vergadering

Bijzondere Algemene Vergadering 2024

De NBB organiseert op zaterdag 23 maart a.s. een Bijzondere Algemene Vergadering (BAV). Het bestuur zal dan een kandidaat voorzitter aan de Algemene Vergadering ter goedkeuring voordragen.

De Algemene Vergadering zal plaatsvinden in Topsportcentrum Almere waar dat weekend ook verschillende clubs in de TOTO Basketball Cup finales in actie komen. In tegenstelling tot eerdere berichten start de (online) meeting om 12.00 uur. De Bijzondere Algemene Vergadering is te volgen via Teams, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om in Almere aanwezig te zijn en voor of na de BAV te genieten van één van de finales.

Je kunt je hieronder inschrijven als afgevaardigde of belangstellende. Zorg alsjeblieft dat je emailadres juist is. Hier ontvang je namelijk de uitnodiging voor de Teams meeting op. Ook indien je aanwezig bent is het doorgeven van het juiste emailadres belangrijk in verband met het toesturen van de bevestiging van ontvangst van uw aanmelding.

Na invullen en verzenden van het formulier word je teruggestuurd naar deze pagina. Het ontvangen van de bevestigingsmail kan even duren - kijk ook in je map voor 'ongewenste berichten'.

Let op: kom je als afgevaardigde, dan moet dat ook zo in Sportlink geregistreerd staan

Hieronder vind je de agenda en de bijlage behorend bij het agendapunt "Verkiezingen Leden Bestuur".