!
23 WKQF Orange Lions volkslied

Orange Lions - Griekenland (M)

Tickets

Orange Lions - Griekenland (M)

FOR ENGLISH CLICK HERE

Op maandag 26 februari 2024 spelen de Orange Lions mannen de eerste thuiswedstrijd in de kwalificatie voor Eurobasket 2025! De eerste tegenstander is Griekenland op weg naar het Europees Kampioenschap in Cyprus, Polen, Finland en Letland. De mannen spelen voor het eerst in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Om van deze hal een sfeervolle thuisbasis te maken, hebben zij zoveel mogelijk aanmoediging nodig. Kom het team, het liefst in het oranje, steunen op hun weg naar een succesvolle EK kwalificatie!

Nederland - Griekenland

Tip-off: 19.30u
Deuren open: 18.30u
Datum: Maandag 26 februari 2024
Locatie: Sportcampus Zuiderpark, Den Haag

Alle tickets zijn uitverkocht!

Houd onze socials in de gaten voor het winnen van tickets.

Plattegrond Sportcampus Zuiderpark

Zie de volgende link voor de plattegrond van Sportcampus Zuiderpark.

Bereikbaarheid

Openbaar Vervoer
Sportcampus Zuiderpark is goed te bereiken met de trein. Vanaf de stations Den Haag Centraal en Den Haag Holland Spoor kun je verder reizen met de tram en bus van HTM naar het Zuiderpark.
Pak tram 9 richting Vrederust (halte Zuiderpark), tram 16 richting Wateringen (halte Loevesteinlaan) of bus 26 richting Zuiderpark.
Vanaf station Rijswijk neem je bus 50 of 51 richting Grote Markt, halte Veluweplein.

Auto
Voor je navigatiesysteem kun je het best Mr. P. Droogleever Fortuynweg 69 aanhouden. Vanaf het Prins Clausplein is de handigste route via afrit 11, Rijswijk. De Prinses Beatrixlaan brengt je in één rechte lijn naar het Zuiderpark.

Parkeren
De beste manier om naar Sportcampus Zuiderpark te komen is met het openbaar vervoer. Reis je toch met de auto, maak dan gebruik van één van de vele P+R locaties in Den Haag om vervolgens met het openbaar vervoer verder te reizen naar het Zuiderpark. Klik hier voor een overzicht van de P+R locaties in Den Haag.

Mocht je toch met de auto direct naar de Sportcampus komen, dan zijn er in en rond het Zuiderpark in totaal 650 parkeerplaatsen aan de kant van de Melis Stokelaan. Daarnaast ligt parkeergarage Leyweg 1 (Leyweg 791, 650 parkeerplaatsen). Vanaf parkeergarage Leyweg 1 is het 20 minuten lopen, of 8 minuten met het openbaar vervoer.