!
Pest mij maar.png

Pest mij maar

Kennis Hub

Partners

Pest mij maar

Stel je voor. Je bent pas 15 jaar oud maar wel al 2.05 m lang — en je weegt nét 65 kilo. Buitenstaanders geven je allerlei vervelende bijnamen, maar bij je voornaam noemen ze je nooit. Tot die ene dag… “Vangen Henk!” Voor het eerst hoorde Henk zijn eigen naam geroepen worden, toen hij begon met basketballen.

Later, terugkijkend op zijn succesvolle carrière als profbasketballer, wist hij: ik wil iets terug doen voor de sport die mij sterk en krachtig heeft gemaakt. Henk’s verhaal is enerzijds uniek, maar anderzijds zeer herkenbaar voor mensen die ook gepest zijn of worden.

Wij gebruiken sport om uiteenlopende doelgroepen op positieve wijze bekend te maken met de gevolgen van pesten. Onze workshops en trainingsprogramma’s dragen bij aan een verbetering van de groepsdynamiek en zetten de deelnemers terug in hun kracht.

Henk zet zit zich, geheel op zijn eigen wijze al tientallen jaren in voor de basketballsport, en voor allerlei verwante sporten zoals breakdance of free running. Altijd met het zelfde doel: op naar een meer respectvolle en/of pestvrij omgeving”. De workshop kunnen zowel preventief als intervisie dienen. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Henk!