!
20200215- Suns- Aris.jpg

Cluster Friesland

Kennis Hub

Accountmanagement

Cluster Friesland

De NBB is er voor alle clubs. We ondersteunen bij verschillende vraagstukken. Verenigingen die hier behoefte aan hebben, kunnen contact opnemen met haar accountmanager. De accountmanager staat klaar voor de vereniging bij alle vragen die zij heeft.

Accountmanager Cluster Friesland: Caroline Stevens

De accountmanager is het eerste aanspreekpunt voor verenigingen met de NBB. De accountmanager kan helpen bij vragen die betrekking hebben tot opleidingen, het sportakkoord, contact met de gemeente of de interne organisatie. De accountmanager zal de vraag zelf beantwoorden, of de vraag doorspelen naar een collega.

Telefoon: 06-42401732
E-mail: caroline.stevens@basketball.nl

Gekoppeld bestuurslid Cluster Friesland: Frank Berteling

Het gekoppelde bestuurslid ondersteunt de accountmanager daar waar nodig. De bestuurder heeft een informele rol richting de verenigingen.

Competitiemedewerker afdeling Noord: Brenda James

De competitiemedewerker is het eerste aanspreekpunt op het gebied van competitiezaken. De vereniging kan de competitiemedewerker benaderen voor vragen met betrekking tot competitie.

Telefoon: 06-42401837
E-mail: brenda.james@basketball.nl

Medewerkers Arbitrage: Pim de Vries, Jade van Vechel, Mette van Kruijsbergen

De arbitragemedewerker is het eerste aanspreekpunt op het gebied van arbitragezaken. Zowel de vereniging als scheidsrechters kunnen de arbitragemedewerker benaderen voor vragen met betrekking tot arbitrage.

E-mail: arbitrage@basketball.nl

Verenigingen uit Cluster Friesland
BV Arrows BV Leeuwarden BV Oaters Joure
BV Penta RHINO Basketball Dyna'75
ESBC Menhir Five Pack Green Lions
HBV Hornets Quintas