!
Basketball Academy Zwolle

Cluster Zeeland/West-Brabant

Kennis Hub

Accountmanagement

Cluster Zeeland/West-Brabant

De NBB is er voor alle clubs. We ondersteunen bij verschillende vraagstukken. Verenigingen die hier behoefte aan hebben, kunnen contact opnemen met haar accountmanager. De accountmanager staat klaar voor de vereniging bij alle vragen die zij heeft.

Accountmanager Cluster Zeeland/West-Brabant:

De accountmanager is het eerste aanspreekpunt voor verenigingen met de NBB. De accountmanager kan helpen bij vragen die betrekking hebben tot opleidingen, het sportakkoord, contact met de gemeente of de interne organisatie. De accountmanager zal de vraag zelf beantwoorden, of de vraag doorspelen naar een collega.

Telefoon: 06-42401732

Gekoppeld bestuurslid Cluster Zeeland/West-Brabant: Jaap van der Put

Het gekoppelde bestuurslid ondersteunt de accountmanager daar waar nodig. De bestuurder heeft een informele rol richting de verenigingen.

Medewerker Competitie afdeling Zuid: Miriam Breedveld

De competitiemedewerker is het eerste aanspreekpunt op het gebied van competitiezaken. De vereniging kan de competitiemedewerker benaderen voor vragen met betrekking tot competitie.

Telefoon: 06-42401832
E-mail: miriam.breedveld@basketball.nl

Medewerkers Arbitrage: Jade van Vechel, Pim de Vries, Mette van Kruijsbergen

De arbitragemedewerker is het eerste aanspreekpunt op het gebied van arbitragezaken. Zowel de vereniging als scheidsrechters kunnen de arbitragemedewerker benaderen voor vragen met betrekking tot arbitrage.

E-mail: arbitrage@basketball.nl

Verenigingen uit Cluster Zeeland/West-Brabant
BC Vlissingen Blauw-Wit BV Souburg
BV Volharding Marathon Mevo'80
R.B.V.M. Scheldesport Basketball Simple Dribble
Smokkelhoek Sparta Go The Clams
Vossenberg WBB Giants