!
2324 LIO BAL duel

Rabo ClubSupport

Kennis Hub

Sportakkoord & Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

Wat is Rabo ClubSupport?

Rabo ClubSupport bestaat uit twee onderdelen: ondersteuning en de stemcampagne. Het hele jaar door kunnen clubs, ook als ze geen Rabobank-klant zijn, deelnemen aan verschillende workshops en inspiratiesessies met uiteenlopende thema’s. Clubs die lid zijn van de Rabobank kunnen zich daarnaast ook aanmelden voor masterclasses of een intensief traject, waarbij je 1-op-1 wordt begeleid door een expert op het gebied van bijvoorbeeld inclusie, verduurzaming of ledenbinding.

Ondersteuning krijgen kan op diverse thema’s. Dit kan een specifiek thema zijn dat binnen jouw club speelt maar denk ook aan sociale veiligheid op de club, modern besturen, vrijwilligersmanagement, ledenbinding, geld genereren, presteren met communiceren, jouw club klaar voor de toekomst, verduurzaming, inclusie en diversiteit.

Tevens investeert Rabobank jaarlijks een deel van haar resultaat in clubs via de Stemcampagne. Elke vereniging die klant is bij Rabobank kan zich aanmelden voor deelname, en Rabobank-leden hebben de mogelijkheid om te stemmen op hun favoriete club. Het aantal ontvangen stemmen bepaalt de hoogte van de financiële ondersteuning die de clubs zullen ontvangen. Hoe meer stemmen, des te groter het bedrag dat aan hen wordt toegewezen.

De Rabobank geeft aan; “Uiteindelijk gaat het ons om wat er in de samenleving speelt". Hoe we onze gezamenlijke leefwereld kunnen versterken en toekomstbestendig kunnen maken. Wat ons betreft sluiten toekomstbestendige verenigingen perfect aan bij deze missie.

Weten wat Rabo ClubSupport voor jouw club kan betekenen? Ontdek het op:
- www.RaboClubSupport.nl
- https://nocnsf.nl/partners/rabobank
- Video; Doe je mee?
- Presentatie NBB – Rabo Clubsupport

Aanmelden voor een Inspiratieavond van Rabo ClubSupport.

Rabo ClubSupport organiseert de komende maanden door het hele land verschillende inspiratieavonden. Ben je als clubbestuurder benieuwd welke ondersteuning ze je club kunnen bieden? Kom dan langs bij een inspiratieavond bij jou in de buurt. Ze inspireren je niet alleen om aan de slag te gaan met de ambities van je club. Ook ontmoet je mede-clubbestuurders uit jouw regio en ga je in gesprek met clubondersteuners over jouw uitdagingen en hulpvragen.

Klik hier voor een actueel overzicht van alle inspiratieavonden en meld je aan!

Het idee van Rabo ClubSupport is om clubs niet de vis te geven, maar hen te leren vissen.
Erven Wennemars, ambassadeur Rabo ClubSupport