!
3x3 unites court.jpg

Webinar Realisatie Basketball courts - 13 oktober

Kennis Hub

Themabijeenkomsten

Webinar Realisatie Basketball courts - 13 oktober

Urban Sports, waaronder 3x3 Basketball, is al jaren de snelst groeiende sport van Nederland. De coronapandemie heeft deze ontwikkeling een boost gegeven, waardoor steeds meer buiten (3x3) basketball werd en wordt gespeeld. Veel verenigingen en leden zochten de Basketball courts in hun stad, dorp of wijk op. Heeft jouw stad, dorp of wijk al een goed basketbalveld?

Steeds meer initiatieven zijn gestart om een Basketball court aan te leggen. Mede door het project ’75 Basketball courts’ in het kader van 75 jaar Nederlandse Basketball Bond, zijn steeds meer verenigingen en basketballiefhebbers aan de slag gegaan met de realisatie van een Basketball court. Maar waar begin je? Welke stappen moet je nemen? Hoe krijg je voldoende financiering? En welke tips van andere initiatiefnemers kan jouw/jullie court tot een succes maken?

Om verenigingen en initiatiefnemers die een Basketball court willen realiseren te ondersteunen en op weg te helpen, organiseert Basketball Nederland op donderdag 13 oktober een webinar. Deelnemers worden meegenomen in de stappen die gezet moeten worden richting de realisatie van een Basketball court, krijgen tips van initiatiefnemers die het traject al eens succesvol doorlopen hebben en krijgen inzicht in de financieringsmogelijkheden.

Datum: Donderdag 13 oktober 2022

Tijd: 19:30 – 21:00 uur

Online en gratis te volgen

Aanmelden via: https://forms.office.com/r/YjJ3APvzZa