!
Logo-75-jaar-horizontaal-Oranje-Blauw.jpg

Living Legends Night

Historie

Historie

Living Legends Night

Living Legends Night

Het bereiken van onze gezamenlijke 75e jarige mijlpaal hebben we mede te danken aan de inzet van vele vrijwilligers die zich met hart en ziel hebben ingezet voor onze sport. De mijlpaal van 75 jaar NBB werd dan ook benut om een deel van deze mensen persoonlijk te bedanken en te eren.

Ook binnen uw vereniging zullen er mensen zijn die zich buitengewoon in hebben gezet, zonder hen zou uw club niet hetzelfde zijn. Wij noemen hen binnen dit traject: de local living legends.

Wij riepen alle verenigingen op om hun local living legend op te geven. Deze personen zijn zichtbaar op de 75 jaar NBB pagina op het Basketball Nederland platform en werden op 24 november van dit jaar uitgenodigd voor de Living Legends Night. Tijdens de interland van de Orange Lions dames tegen Tsjechië in Almere, waren meer dan 50 local living legends aanwezig op de eretribune.

Local Living Legends

Ondanks de nipt verloren wedstrijd tegen Tsjechië kijken we terug op een mooie avond vol stralende gezichten. Om extra na te kunnen genieten is er een aftermovie van de Local Living Legends night gemaakt.

Alle Local Living Legends kregen een oorkonde uitgereikt van het bestuur en MT van de Nederlandse Basketball Bond. Ook de living legends die niet aanwezig konden zijn op deze speciale avond kregen deze oorkonde thuisgestuurd.

Local Living Legends

Bekijk hier de opgegeven Local Living Legends