!
Logo-75-jaar-NBB-Oranje-blauw-.png

Fanatics'71 - ROERMOND- Theophile Pouwels

Historie

Local Living Legends

Fanatics'71 - ROERMOND- Theophile Pouwels

Theophile.jpg

Naam Vereniging: Fanatics'71

Naam 'Living Legend': Theophile Pouwels

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 30

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft: Speler, Trainer, Coach, Scheidsrechter, Bestuurslid, Scheidsrechter opleider BS2, Recreant, enz, enz.

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend?: Dhr. Pouwels is een persoon die al sinds zijn jeugd volledig zonder eigenbelang zich heeft ingezet voor de vereniging. Hij is de spil tussen jong en oud binnen de vereniging en ondanks zijn vele blessures is hij nog steeds bereid om te fluiten voor de jeugd. Betrokken bij de vele veranderingen en ontwikkelingen binnen de vereniging. Hij is altijd bereid en staat je altijd te woord.

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend': Fanatics'71 uit Roermond dankt Theophile Pouwels als basketballer, als vrijwilliger en vooral als mens. Al bie os sinds de formatie van de vereniging zoals deze is gevormd, mede door zijn bijdrage en inzet. Als verenigingsmens trouw en sinds dag en douw betrokken en bereid om de jeugd, onze toekomst, en het huidige verleden in stand te houden. Een liefhebber van het spelletje, maar ook van sport in het algemeen, zoals je ook je passie kunt hebben bij de voetbalvereniging en toch trouw blijven aan het basketbal. Zoals Theophile Pouwels zijn er maar weinig en voor Fanatics is hij een echte Living Legend.