!
Logo-75-jaar-NBB-Oranje-blau.2e16d0ba.fill-1920x690-c100 (1).png

BV Squirrels - Berkel en Rodenrijs - Bas Biggelaar

Historie

Local Living Legends

BV Squirrels - Berkel en Rodenrijs - Bas Biggelaar

Bas Biggelaar (man in het midden)

Naam Vereniging: BV Squirrels

Naam 'Living Legend': Bas Biggelaar sr. (midden op de foto)

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 45

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft: Naast spelend lid, heeft hij vele teams gecoacht (hij ging dan mee met de groepen, waardoor hij in enkele gevallen dezelfde 25 jaar heeft gecoacht). Hij heeft heel veel gefloten. Hij heeft gescout. Nu zit hij in de commissie "50-jarig bestaan". Daarnaast heeft hij zich in de breedste zin ingezet voor onze vereniging en de sport.

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend?: Iedereen kent hem. Als je bij de club een gezicht plaatst is het die van hem. Hij verbindt vele mensen, wat de basis van onze familiaire vereniging is. Bijvoorbeeld is hij de bedenker van het jaarlijks gehouden "John van Dijk" toernooi. Een toernooi waarbij alle leden en oud leden een dag in de sporthal en aan de bar doorbrengen. John is een ca 30 jaar geleden overleden lid, waarvan neefjes nog bij ons basketballen.

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend': Bas, Jij bent de Squirrels, of zoals jij zegt "Skwerrols". Je bent een man die ca 45 jaar met je overvloed aan positiviteit mensen van onze club bij elkaar brengt en bij elkaar houdt. Denk aan het jaarlijkse John van Dijk toernooi. Jij hebt honderden basketballers getraind. Je hebt meegewerkt aan de breedtesport beleving van onze club, maar de laatste jaren ook tot en met eerste divisie. Iedereen kent jou en weet wat je doet en bent voor onze mooi, inmiddels hele grote club. Namens onze club: dank voor alles! Maar,..............ga alsjeblieft ook nog even door.