!
Logo-75-jaar-NBB-Oranje-blauw-.png

E.S.B.C. Menhir - Sneek - Arnold van der Meulen

Historie

Local Living Legends

E.S.B.C. Menhir - Sneek - Arnold van der Meulen

Naam Vereniging: E.S.B.C. Menhir

Naam 'Living Legend': Arnold van der Meulen

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 25

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft: Speler, coach, (jeugd)trainer, scheidsrechter, wedstrijdsecretaris, penningmeester, all-round go to guy.

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend? Arnold leeft basketball. Hij heeft allerlei rollen vervuld binnen de vereniging en deze altijd met veel enthousiasme ingevuld. Hij is eigenlijk altijd aanwezig bij alle trainingen en wedstrijden. Helaas is hij een aantal jaren geleden ziek geworden waardoor zijn mobiliteit enorm is afgenomen, maar nog steeds probeert hij er zoveel mogelijk bij te zijn. Deze kanjer geeft gewoon niet op en gaat nooit bij de pakken neerzitten. Hij is een echte motivator hierdoor en een groot voorbeeld voor vele betrokkenen bij de club.

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend': Arnold, dank je wel voor alles wat je al die jaren hebt gedaan voor onze vereniging. Zonder jou was de club niet zover gekomen. We zijn blij dat we je erbij hebben en we vinden het geweldig dat je ondanks je tegenslagen toch altijd voor de vereniging klaar staat, en dat je daarbuiten ook nog zo enorm veel onderneemt. We hopen dat we als vereniging nog lang van je kunnen genieten!