!
Logo-75-jaar-NBB-Oranje-blauw-.png

CBV Binnenland - Barendrecht - Gea van Vilsteren-Eggens

Historie

Local Living Legends

CBV Binnenland - Barendrecht - Gea van Vilsteren-Eggens

WhatsApp Image 2022-08-15 at 2.01.34 PM.jpeg

Naam Vereniging: CBV Binnenland

Naam 'Living Legend': Gea van Vilsteren-Eggens

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 52

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft: Speelster, bestuurslid, TC lid, toernooicommissie, feestcommissie, redactie clubblad Safe Guard, mini coördinator, trainer van welpen en benjamins, kantinecommissie, draait bardiensten, ledenadministratie, takenplanner

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend?: Gea van Vilsteren is sinds 1970 lid van CBV Binnenland. Behalve als speelster heeft zij vanaf 1974 tal van functies bij Binnenland bekleed. Functies die hierboven genoemd worden.

Vanaf 1982, dus inmiddels 40 jaar (!) is Gea verantwoordelijk voor de ledenadministratie en vanaf 2004 verricht zij de ondankbare taken van takenplanner. Ook is zij een actief lid van de kantinecommissie.

Gea's man, Marc van Vilsteren, heeft lang gespeeld bij Binnenland. Hij is nu namens Binnenland scheidsrechter en hij is bestuurslid. Gea en Marc hebben elkaar bij Binnenland leren kennen. Een echt Binnenland huwelijk dus. Sjoerd en Reinier van Vilsteren, de beide zoons van Gea, zijn ook echte Binnenlanders. Beiden spelen voor Binnenland en zij verrichten de nodige taken voor de vereniging. Een echt Binnenland gezin!

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend': CBV Binnenland dankt Gea van Vilsteren voor alles wat zij voor Binnenland gedaan heeft en nog steeds doet. Gea heeft tal van functie bij Binnenland bekleed. Gea toont altijd een grote inzet en betrokkenheid. Maar zij verwacht ook van anderen dat afspraken nagekomen worden en dat er inzet getoond wordt.

Uniek is dat Gea al 40 jaar (!) op een uitstekende wijze de ledenadministratie verzorgt en als takenplanner zorgt zij er al 18 jaar voor dat bij onze thuiswedstrijden de vele taken die in de zaal en in de Tipp Inn uitgevoerd moeten worden, vervuld worden en dat alles op rolletjes loopt. Kortom Gea is van zeer grote waarde voor CBV Binnenland.

Voor Gea's inzet, haar betrokkenheid en haar verantwoordelijk heeft CBV Binnenland haar genomineerd als Binnenland's Living Legend.

Van harte gefeliciteerd Gea, nogmaals onze zeer grote dank en wij hopen van ganser harte dat je nog lang bij Binnenland betrokken blijft.