!
Logo-75-jaar-NBB-Oranje-blau.2e16d0ba.fill-1920x690-c100 (1).png

Dozy BV Den Helder - Ton Bootsman

Historie

Local Living Legends

Dozy BV Den Helder - Ton Bootsman

Naam Vereniging: Dozy BV Den Helder

Naam 'Living Legend': Ton Bootsman

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 30

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft: assistent-coach dames 1, statistieken dames 1, trainer/ coach diverse jeugdteams, scheidsrechter, bestuurslid, assistent-bondscoach diverse nationale jeugdteams, commentator bij de livestream van dames 1

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend?: Ton is al meer dan 30 jaar lid van onze vereniging en al heel snel bij het begeleiden van teams binnen de vereniging betrokken. Is assistent-coach geweest van Meindert bij dames 1, deed de statistieken tijdens de wedstrijden van dames 1, heeft zijn trainersdiploma's gehaald en heeft daarna op allerlei niveaus gecoacht. Tevens is hij heel succesvol Nederlands kampioen geworden met diverse jeugdteams.

Ton is assistent-bondscoach geweest van nationale jeugdploegen en is naar de Universiade in Peking geweest als assistent bij de nationale seniorenploeg.

We kunnen binnen de club altijd een beroep op hem doen! Hij fluit wedstrijden en toen afgelopen zomer de trainer/coach van U18 er mee moest stoppen, heeft hij ook dat team er nog "eventjes" bijgenomen. Tijdens de coronaperiode heeft Ton ook het commentaar bij de livestream van dames 1 verzorgd.

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend': Niets is te gek voor Ton; we kunnen als vereniging altijd een beroep op hem doen! Naast het trainen en coachen van zijn eigen team helpt hij ons regelmatig uit de brand. Een extra wedstrijd fluiten, een training overnemen, een extra wedstrijd coachen, Ton doet het allemaal. Kortom een ECHTE vrijwilliger waar wij ontzettend blij mee zijn!!!

Bedankt, Ton!!!