!
Logo-75-jaar-NBB-Oranje-blauw-.png

Wildcats Nijmegen - Jan Buster

Historie

Local Living Legends

Wildcats Nijmegen - Jan Buster

Foto Jan Buster sr.png

Naam Vereniging: Wildcats Nijmegen

Naam 'Living Legend': Jan Buster sr

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 30

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft: trainer, coach, voorzitter, secretariaat, scheidsrechter,oud papier ophalen en nog heel veel meer.

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend? Wie Wildcats zegt, zegt Jan Buster sr. Jan heeft een hart voor Wildcats en voor basketball. De club gaat hem aan het hart en hij staat altijd klaar om zaken op te pakken. Dit doet hij al jaren. Je kan het zo gek niet bedenken of Jan staat klaar en pakt het op. Zie ook hierboven de rollen die hij op zich heeft genomen (en nog steeds doet, behalve de rol van voorzitter).

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend': Jan, dankjewel voor je tomeloze inzet voor omze club, Wildcats Nijmegen. Je bent al jarenlang verbonden aan de club. Iedereen die Wildcats kent, kent Jan Buster :-).

Je hebt in al die jaren zo veel taken op je genomen, dat het bijna onbegonnen werk is om er een lijst van te maken. En nog steeds ben je zo betrokken en bevlogen dat je eigenlijk elke dag met de club en met basketball bezig bent.

Jan, nogmaals heel heel heel erg bedankt voor alles wat je doet voor de club!