!
Logo-75-jaar-NBB-Oranje-blauw-.png

Celeritas-Donar - Groningen - Ellis Schouten

Historie

Local Living Legends

Celeritas-Donar - Groningen - Ellis Schouten

Ellis.jpg

Naam Vereniging: Celeritas-Donar

Naam 'Living Legend': Ellis Schouten

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 38

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft: Trainer, coach, scheidsrechter, verenigingsmanager, bezig met jeugd en dergelijke, het eer en geweten van de vereniging.

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend? Ellis is niet alleen bij Celeritas-Donar een begrip, in heel Groningen, wat heet, in heel Nederland is Ellis een begrip. Zij is degene die, haar hele leven en haar hele ziel en zaligheid heeft opgeofferd of liever gezegd ingezet om basketballers van zeer jong tot nu ook zeer oud (walking BB) te enthousiasmeren voor de sport. Met haar scherpe en getrainde blik spotte ze de talenten en duwde hen naar een hoger niveau. Bij sommigen tot het allerhoogste niveau (Nederlands team / USA contract, etc). Ellis is een soort reus die over basketballend Groningen waakt en alle losse eindjes aan elkaar knoopt zonder enig zelfbeklag.

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend': Wij zijn ongelofelijk veel dank verschuldigd aan deze grootheid, die voor ontelbaar veel mensen basketbal tot een feestje heeft gemaakt. En elke zaterdag is Ellis in sporthal Vinkhuizen te vinden om met iedereen dat basketbalfeest mee te vieren.