!
Logo-75-jaar-NBB-Oranje-blauw-.png

VBC Akrides - IJmuiden - Nel Oosterveer, Jacques Roosenstein & Jos Meijer

Historie

Local Living Legends

VBC Akrides - IJmuiden - Nel Oosterveer, Jacques Roosenstein & Jos Meijer

Nel Oosterveer
IMG-20221124-WA0002

Naam Vereniging: VBC Akrides

Naam 'Living Legend': Nel Oosterveer

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 55

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft: Belangrijkste is wedstrijdsecretaris, maar daarnaast heeft ze allerlei rollen gehad en vooral altijd overal geholpen waar dat nodig was.

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend?: Nel Oosterveer is altijd betrokken geweest bij de club, in ongeveer elke rol die er te bedenken is. Waar de meeste mensen haar van kennen is het wedstrijdsecretariaat waar ze door heel veel inzet altijd het maximale uit wist te halen.

Daarnaast heeft ze altijd alles gedaan wat nodig was om de club te helpen, en nog steeds is ze vaak in de hal kijken naar haar kleinkinderen en helpen waar nodig.

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend': Beste Nel, Op deze manier willen we je bedanken voor alle inzet die je gedaan hebt, over vele jaren, om de club te helpen op zo veel fronten.

Het kost te veel ruimte om alles op te noemen, je bent een echte legende in de club!

Dank je wel!

Jacques Roosenstein

Naam Vereniging: VBC Akrides

Naam 'Living Legend': Jacques Roosenstein

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 61

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft: Als zoon van de oprichter is hij alles doorlopen, meest bekend als speler van Heren 1 en trainer van vele teams.

Drijvende kracht achter walking basketball

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend?: Als zoon van de oprichter heeft Jacques altijd een bijzondere plek gehad in de club. Daarnaast is Jacques een zeer verdienstelijk speler geweest van Heren 1 en heeft hij training gegeven aan vele teams.

Jacques staat altijd klaar voor iedereen die hulp nodig heeft op of buiten het veld. altijd een opbeurend woord en een schouder.

De laatste jaren is hij de drijvende kracht achter het Walking Basketball.

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend': Beste Jacques, Jouw positieve inzet binnen de club wordt al vele jaren gewaardeerd, altijd bereid te helpen en ondersteunen om de club vooruit te helpen.

Als speler trainer en algemene aanwezigheid binnen de club ben je een voorbeeld geweest voor velen.

De manier waarop je nu het Walking basketball binnen de club oppakt en begeleid past helemaal in dat beeld!

Dank voor je inzet al die jaren!

Jos Meijer

Naam Vereniging: VBC Akrides

Naam 'Living Legend': Jos Meijer

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 55

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft: Belangrijkste rol is voorzitter van het bestuur, maar daarnaast ook heel veel andere rollen.

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend?: Jos is degene die iedereen herinnert als de voorzitter van de club. Zijn aanwezigheid en rol hebben een belangrijk stempel gedrukt op de club. Zijn houding richting de bond en de club, focus op zowel prestatie als recreatie. Dat waren de hoogtijdagen van de club.

Daarnaast is hij als speler en trainer ook bekend in de club, al zullen niet heel veel huidige leden zijn spelende kwaliteiten meegemaakt hebben.

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend': Beste Jos, Langs deze weg willen we je heel hartelijk bedanken voor al je inzet en de energie die je gestopt hebt in de club. Als echte clubman heb je een belangrijke rol gespeeld in de topjaren van de club en nog steeds ben je altijd beschikbaar om te helpen.

We waarderen je aanwezigheid, en stimulerende rol nog altijd en vinden je daarom een echte local legend!

Dank je wel!!