!
Logo-75-jaar-NBB-Oranje-blauw-.png

Achilles'71 - Nuenen - Tanja Klaassen

Historie

Local Living Legends

Achilles'71 - Nuenen - Tanja Klaassen

tanja .jpeg

Naam Vereniging: Achilles'71

Naam 'Living Legend': Tanja Klaassen

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 20

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft: Tanja is als vrijwilliger al jaren bij aan het springen waar nodig binnen de vereniging, maar alle leden zullen haar het meest herkennen als wedstrijdsecretaris binnen de club; Een rol die ze vervult als geen ander.

Als een nieuw lid zich aanmeld op vrijdagavond, dan is het dankzij Tanja dat dit lid direct spelend geregistreerd staat voor de wedstrijd op zaterdagochtend.

Als een wedstrijd (opnieuw) ingedeeld moet worden, dan zal je Tanja er nooit op betrappen dat dat laat of niet gecommuniceerd word.

Als er weer een nieuwe beschikbare gymzaal/sporthal gevonden moet worden vanwege een gebrek aan capaciteit of als teams vaker willen gaan trainen, dan is het Tanja die altijd weer ergens een plekje uit de hoge hoed tevoorschijn haalt en ervoor zorgt dat er wekelijks onverstoord getraind kan worden door al onze teams.

Als er taken vervult moeten worden bij wedstrijden, dan kan je ervan uitgaan dat deze eerlijk en duidelijk verdeeld worden vanwege de inspanningen die Tanja daarvoor doet en uiteraard als je het allemaal optelt dan zal het aan het einde van het seizoen ook niemand verbazen als Tanja wederom de meeste taken heeft uitgevoerd van iedereen binnen de club.

De toevoeging van Tanja binnen de club is niet gelimiteerd tot de lijst hierboven, maar een schriftelijke toelichting van de rollen die Tanja binnen de club vervult doet tekort aan het werk dat Tanja daadwerkelijk doet op wekelijkse basis. De club is altijd een stuk gezelliger en georganiseerder als Tanja er is en die impact is niet uit te drukken in woorden.

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend? Een aantal van onze jeugdleden waren nog niet eens geboren toen Tanja actief werd voor de club en Tanja heeft nog steeds wekelijks een enorme actieve bijdrage aan het organisatorisch verloop van- en voor de wedstrijden in het weekend.

In de afgelopen jaren zijn we niet alleen 4x zo groot geworden als club als de jaren daarvoor, maar we hebben ook te maken gehad met meerdere corona-seizoenen waarbij wedstrijden keer op keer verplaatst en/of afgelast moesten worden. Ieder ander persoon zou met al deze toename aan werkdruk enigszins concessies moeten doen en toch heeft dit alles nul-komma-nul impact gehad op de kwaliteit van het vrijwilligerswerk dat Tanja de club brengt.

Zonder Tanja zouden er over de loop van de jaren heen een hele hoop wedstrijden niet hebben kunnen plaatsvinden. Vrijwilligers die zo consistent zo'n enorme impact hebben op de kwaliteit van de organisatie zijn zeldzaam en daarom is Tanja wat ons betreft een Living Legend tussen de Living Legends!

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend': Tanja, je bent een onmisbaar deel geworden van de identiteit van Achilles'71. Als je aan Achilles'71 denkt, dan denk je aan Tanja en dat is al jaren zo. Er zal dan ook bij niemand die ook maar enig idee heeft van wat jij voor de club doet verbazing zijn over de keuze namens Achilles'71 om jou te erkennen als 'Living Legend'. Een groot deel van wat je doet is werk achter de schermen, zodat de organisatie op de voorgrond vlekkeloos is, en toch ben je bekend bij alle leden en dat zegt een hele hoop over jouw eindeloze en warme betrokkenheid bij de club.

Je credo 'Alles komt goed' is een erg gepaste, want als jij meedenkt komt het ook eigenlijk altijd wel goed en dat is een luxe voor elke club. Genoeg clubs hebben vrijwilligers die de club minimaal draaiend weten te houden, maar er zijn maar weinig vrijwilligers die consistent over de jaren heen een stapje extra doen om niet alleen de club draaiend te houden, maar ook een directe positieve impact hebben op de kwaliteitservaring binnen de club seizoen na seizoen. Anderen kunnen alleen maar streven om onverstoord zoveel toe te voegen aan een club voor zo'n lange tijd als dat jij hebt gedaan voor Achilles'71 tot nu toe (en hopelijk blijft toevoegen voor een aanzienlijke tijd!). Van harte bedankt voor alles wat je altijd voor ons doet!!!