!
Logo-75-jaar-NBB-Oranje-blauw-.png

Almonte - Eindhoven - Geert en Monique Warrink

Historie

Local Living Legends

Almonte - Eindhoven - Geert en Monique Warrink

Naam Vereniging: Almonte Eindhoven

Naam 'Living Legend': Geert en Monique Warrink

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 20

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft: Geert is de 'ruggengraat' van Almonte: is al 18 jaar wedstrijdsecretaris, heeft 6 jaar de kantine in de Eckart gerund als vrijwilliger, scheidsrechter, jurylid (ook voor de NBB bij verschillende rolstoeltoernooien) heeft vele andere vrijwilligerstaken ingevuld en is ook nu nog dagelijkse bezig met de club.

Monique beheert de ledenadministratie, regelt de tenues voor de hele club en is onze clubfotograaf sinds vele, vele jaren.

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend? Beiden zijn 'living legends' omdat zonder hen beiden er geen Almonte meer bestaat!

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend': Lieve Geert en Monique, Jullie beiden zijn door ons, (oud-)bestuur van Almonte genomineerd als 'living legends', omdat zonder jullie Almonte niet meer zou hebben bestaan. De tomeloze inzet, puur als vrijwilligers, wordt niet altijd gezien.

Met deze nominatie hopen we jullie een beetje 'eer' te geven, die jullie zo hard verdienen. Heel, heel veel dank voor jullie inzet voor het basketballen in Eindhoven.

Namens het voltallige bestuur:

Sergio, Willem, Jorrik en Margreet

geert en monique.png