!
Logo-75-jaar-NBB-Oranje-blauw-.png

Arta - Steenwijk - Stefan van Uden

Historie

Local Living Legends

Arta - Steenwijk - Stefan van Uden

Foto Local Living Legend Stefan van Uden.jpeg

Naam Vereniging: Arta

Naam 'Living Legend': Stefan van Uden

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 39

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft: Stefan heeft bijna alle rollen binnen de vereniging wel gediend. Hij heeft enorm lang een belangrijke rol gehad in het bestuur (in de vorm van meerdere functies), en is al enige tijd hoofdtrainer bij Arta. Hij traint en coacht al 33 jaar en dit seizoen doet hij dit bij de U14 en U18. In het verleden heeft hij alle teams al wel getraind/gecoacht, van de kleinste jeugd tot aan de Heren.

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend? Stefan is binnen onze club een Living Legend, omdat hij er altijd staat, week in week uit. Voor welke functie ook, als bestuurslid of (zoals de laatste jaren) als trainer/coach, Stefan is er altijd en kan altijd. Hij is daarmee een voorbeeld voor iedereen binnen de club en wij mogen als club alleen maar hopen op meer vrijwilligers als Stefan.

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend': Stefan, wij willen jou via deze manier enorm bedanken voor je enorme inzet voor onze basketbalvereniging en hoe jij je al 33 jaar met man en man inzet voor het voortbestaan van onze club. Daarom willen we je hierbij in het zonnetje zetten en we hopen dat de samenwerking tussen jou en ons als club nog lang kan voortbestaan. Je bent hiermee echt een voorbeeld binnen de club en we mogen als club alleen maar hopen op meer vrijwilligers als jou.

Namens het bestuur en heel Arta, heel erg bedankt!