!
Logo-75-jaar-NBB-Oranje-blau.2e16d0ba.fill-1920x690-c100 (1).png

BV Leeuwarden- Mike Chirill

Historie

Local Living Legends

BV Leeuwarden- Mike Chirill

Naam Vereniging: BV Leeuwarden

Naam 'Living Legend': Mike Chirill

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 10

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft:

Mike heeft 7 jaar TC gedaan en is daarnaast trainer van de VU12, MU12 2, U14 2, U16 1 en de instroomgroep. Ook is hij coach van de U16 1, U14 2 (duo coach) en de VU12

Hij heeft mooi inspraak in het jeugdopleidingsplan en geef op een heel prettige wijze gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van jeugdteamindelingen.

Pedagogisch is Mike zeer vaardig en alle spelertjes lopen weg met hem. Als ik oudere spelers vraag waar een jeugdtrainer aan zou moeten voldoen in hun ogen, zeggen ze maar 1 ding en dat is Mike.

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend?: Mike is voor de vereniging als cement tussen de stenen van een mooi gebouw. Hij is zeer loyaal en erg humble.

Hij heeft tomeloze energie en het mooie is dat zijn uitstraling altijd rustig, overwogen en energiek is. Een echte professional en onmisbaar voor de club.

De jeugd leert veel meer dan alleen balhandling, scoren of winnen. Ze leren een teamsport en krijgen veel individuele extra tips. Hij maakt ze simpelweg gelukkig in de sport en ze krijgen veel zelfwaardering en erkenning mee.

Mike is een voorbeeld van de perfecte jeugdtrainer die je elke jeugdspeler, club en de ouders gunt.

Ik kan nog een a4-tje volschrijven. Maar ik sluit af met de slogan van wasfabrikant Miele: Er is geen betere.

Groet

VZ BVL - Gijs Hoffman

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend': Mike het is echt tijd om jou een keer goed in het zonnetje te zetten. Wij waarderen je als mens enorm. Jouw waarde voor de sport Basketbal in Leeuwarden is erg groot.

Jij bent voor de vereniging als cement tussen de stenen van een mooi gebouw. Je bent jezelf en je talenten en waarden komen zo mooi uit in de rollen die jij voor onze club vervult. Je bent humble en een prettig mens voor je omgeving. Een echt voorbeeld.

Je hebt tomeloze energie en het mooie is dat je ook onder grote druk altijd rustig, overwogen en energiek blijft en overkomt.

Een echte professional en onmisbaar voor de club.

De jeugd leert veel meer dan alleen balhandling, scoren of winnen. Ze leren een teamsport en krijgen veel individuele extra tips. Jij maakt ze simpelweg gelukkig in de sport en ze krijgen veel zelfwaardering en erkenning van jou mee. Dit gaat verder dan basketbal dit is ook goed voor de maatschappij.

Je bent voor ons een voorbeeld van de perfecte jeugdtrainer die je elke jeugdspeler, club en de ouders gunt.

Ik kan nog een a4-tje volschrijven. Maar ik sluit af met de slogan van wasfabrikant Miele: Er is geen betere.

Namens het gehele bestuur van BV Leeuwarden:

THANX Mighty MIKE