!
Logo-75-jaar-NBB-Oranje-blauw-.png

Heroes Den Bosch - Jules Spijker

Historie

Local Living Legends

Heroes Den Bosch - Jules Spijker

Jules Spijkers.JPG

Naam Vereniging: Basketbal Academy Den Bosch

Naam 'Living Legend': Jules Spijker

Aantal jaar dat de 'Living Legend' lid / betrokken is bij de vereniging: 15

Rol(len) die deze 'Living Legend' binnen de vereniging gespeeld heeft: Jules heeft na zijn actieve basketbal carrière in het verleden diverse bestuurlijke rollen vervuld binnen het Basketball in Den Bosch bij het TopTeam. De laatste 15 jaar heeft Jules zich bestuurlijk toegelegd op talentontwikkeling om talentvolle basketbal spelers een mogelijkheid te geven om het maximale uit hun talent te halen. Dat heeft geresulteerd dat in het verleden en heden er regelmatig spelers doorbreken in het TopTeam. Daarnaast zijn de Basketbal Academy den Bosch teams zeer succesvol in de diverse competities waarin ze deelnemen.

Waarom is deze persoon binnen uw vereniging een Living Legend? Jules is de stabiele factor, kennisdrager en cultuur/koers bewaker van de Basketbal Academy Den Bosch. Wat er ook gebeurd, Jules zal ten aller tijden het belang van de talenten en trainers op de 1ste plaats zetten en bewaken dat die binnen de mogelijkheden kunnen presteren, dit zonder zelf vooral niet op te vallen en zeker niet de voorgrond te treden.

Dankwoord vanuit de vereniging aan de 'Living Legend':

Beste Jules,

Namens de Basketbal Academy Den Bosch willen wij je hartelijk bedanken voor de afgelopen jaren. Je bent DE stabiele factor, kennisdrager en cultuur/koers bewaker van de Basketbal Academy Den Bosch. Wat er ook gebeurde, je hebt ten aller tijden (en nog steeds) het belang van de talenten, coaches, team managers en trainers op de 1ste plaats gezet en bewaakt dat die binnen de mogelijkheden maximaal konden presteren, dit zonder zelf vooral niet op te vallen en zeker niet de voorgrond te treden.

Wij zijn dan ook erg blij dat je een deel uit maakt van ons bestuur. Je bent dan voor ons een terechte "Living Legend"!

Nogmaals dank voor voor je inzet en energie.

Namens de Basketbal Academy Den Bosch